Post by clifotribilu on Mar 16, 2022 21:41:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FRONTLINE COMMANDO 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FRONTLINE COMMANDO 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty pro zvýšení tokenů ▞▞▞
▞▞▞ FRONTLINE COMMANDO 2 2022 version ▞▞▞
Akcni rychla proste parada
Velmi dobrá hra. Úžasné. Dobrá grafika. Jen potřebujeme více misí. Tuto hru jsem hrál několikrát.
Dobrá hra
Dobrý, ale nemůžu najít ten starý, který už hraje své
Je to úžasné, ale vím, že to umíte lépe, tenhle je lepší než ten první, jen používáte hodně dat
Velmi špatné, příliš těžké na hraní bez silných zbraní a nudné, prosím, neinstalujte hru 3. třídy.
Zaprvé, hra hodně zaostává na mém 2GB ram snapdragon procesoru s adreno GPU. Zadruhé – k dokončení upgradu zbraní musíte utratit glu kredity. Zatřetí – není tolik scén, téměř všechny fáze se střídají ve stejných scénářích, což je pošetilé. .multiplayer je dobrý pouze tehdy, pokud u dokážete opravit tyto hloupé problémy, můžete získat 4 hvězdičky lol
tato hra je právě teď odpad, protože obrazovka zamrzla a pokaždé, když jsem dokončil misi získat led, chlap s brokovnicí stále selhal??!?!!!? v té misi jsem zabil 5 nepřátel a pořád se to nepovedlo!??!??! opravte tuto chybu!!!!!!!!!!!!!!!😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Kdyby to bylo jídlo tak to sním
Supr nejej hra
Velmi slabé reflexy
FRONTLINE COMMANDO 2 მძაფრსიუჟეტიანი xqy
Hraješ. ...hraješ. ... a nahraješ nějaký peníze a level....pak spustíš.....vrátíš se po čase a ono se to neuložilo. Stalo se mi to asi 8 krát a nemám už na to nervy. Mažu. Nemám čas stále opakovat to samé
Dobrý B-) :-) :-)
Reklamy v této aplikaci pro získání bezplatného kreditu jsou podvádění. Stáhl jsem si hru, ale neobdržel jsem žádný kredit, a to ani poté, co jsem poslal snímek obrazovky, jak požadovali v e-mailovém upozornění.
火線指令2 動作 ofon
Pěkná hra, ale míra nákupu by neměla být z hlediska zlatých mincí a lidé by ji měli pracovat rychle
Nejlepší hra všech dob!!!... Byl jsem velmi smutný, když FLC nefungovalo správně na žádném z mých zařízení kvůli některým technickým problémům v aplikaci. Ale jsem moc ráda, že jste vymysleli toto úžasné pokračování toho předchozího.... Děkuji moc!!👍
Hrál jsem tuto hru před lety a lety, je velmi stará bez aktualizací a multiplayeru. Nyní hraji call of duty mobile tato hra je dobrá, zkuste se z ní naučit glu productions
Říkali, že se jedná o střílečku pro třetí osobu, ale když hru otevřu, zobrazí se 1. osoba
Mám mince a nemohu je použít. Velmi zbytečná hra
Úžasný zážitek z hraní této hry. Ale myslím si, že ceny za získání coinů jsou u měny jako NGN na vysoké úrovni.
Doporučuji
Líbí se mi to, ale hra se vyskytovala zvláště blízko u končících misí, jako když váš hráč prochází zemí, což je opravdu nepříjemné a někdy se prostě přestanete pohybovat, jako byste nemohli střílet nebo mířit.
FRONTLINE COMMANDO 2 Akční ocoe
pada mi na n5!!!
Dá se
FRONTLINE COMMANDO 2 የእንቅስቃሴ cjfv
Když hraji, modely a textury jsou pryč, prosím opravte to a neopouštějte tuto nostalgickou hru
<a href=""></a>
Miluji tuto hru, je to opravdu pěkná hra
Líbí se mi to, ale snažte se vylepšit tak, aby celý tým mohl používat více než dvě zbraně
dobrá hra '', ale měla by poskytnout funkci pro pohyb a spuštění, kdekoli si hráč přeje
Nejde
Hra je v tuto chvíli plynulá, grafika je výjimečná, ale náklady na nákup nových zbraní, modernizaci stávajících zbraní, výcvik členů čety atd. jsou příliš drahé vzhledem k tomu, že výnosy z misí jsou nízké, pokud jde o měnu. Nebudu za to plýtvat penězi v reálném životě, takže je přestaňte vyžadovat pro jedinečné zbraně. Zlato v množství, které požadujete za unikátní zbraně, není možné získat bez utrácení skutečných peněz. Právě z důvodů, které jsem zde zmínil, jsem ohodnotil hluboko pod 5 hvězdiček
FRONTLINE COMMANDO 2 ایکشن vzs
Pěkná hra se snadnými upgrady a odemykáním speciálních zbraní...